Welkom lieve zoon!

Welkom lieve zoon!
Dest Truyen

woensdag 12 november 2014

Een weekend met Sybilleke

Jippie jee, ik was jarig. Ik ben nu al 3 jaar. En ik kreeg 's morgens al een verjaardagsboterham met kaarsjes om te blazen. En een hele coole kroon, met mijn foto op.
Als we jarig zijn, dan mag Sybilleke mee naar huis, met de GROTE verjaardagskoffer.
Sybilleke, die woont in onze Muizenklas. Maar dit weekend kwam ze dus bij ons logeren. Sybilleke mocht direct met mij meerijden in de auto, dolle pret.Het was een superleuk weekend:

Sybilleke leerde "onzen Feel" kennen,


en ons Truus.


We reden naar 'het nieuwe huis'. Onze papa was daar hard aan het werken, want mama en papa willen al heeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang verhuizen, zodat wij, kleine bandietjes, meer plaats hebben om rond te crossen (en mama een plekske heeft om zich even te verstoppen als wij in onze goeie zijn). Ik heb aan Sybilleke onze tuin al eens laten zien. Achteraan zijn er bomen en prikkestruiken. Daar kan je leuk spelen.


Sybilleke en ik hebben pudding gemaakt,en zelfs een echte cake gebakken.Mama had baby Feel op haar rug. Hihi, dat vond ik wel grappig. Ik wilde dat ook wel. Dus mocht Sybilleke mijn baby zijn. En zo bakten wij verder. De babytjes konden lekker slapen ondertussen.
het leukste was natuurlijk de pot uitlikken en de cake, die was supermooi en superlekker.
We mochten ook gaan spelen bij Katrien, een nichtje van mama. Ik vind die heel mooi en ook heel lief. Het was een superleuke dag. We speelden met het winkeltje van Emma. Zij was niet thuis, maar dat mocht wel.
En natuurlijk mag Sybilleke mee aan tafel zitten als wij eten...


ik doe alvast wat patatjes in haar bordje,


moet ze, net als ik, haar pyjamaatje aan en flink haar tandjes poetsen

en mag ze lekker, samen met haar Pieperdepiepje, bij mij in mijn bedje slapen. 


Het was leuk, met Sybilleke. Maar nu moet ze weer naar ons klasje, om binnenkort weer bij een ander muisje te gaan logeren.1 opmerking: